Po tym wszystkim co tu kolega pisze,nawet bym sie nie zastanawial i olal ten samochod.Jestem przekonanay ze teraz kolega przedewszystkim kieruje sie emocjami,a niestety nie tedy droga.Mialem ten sam ,,problem,, 70 z groszami na samochod i myslalem o uzywanym superbie badz octavce.Byl pewny superb,srebrny,50tys przebiegu,ambition ,2.0tdi 140 z salonu w Mielcu(69000tys zl przez tel. chcial)-to bylo w styczniu wiec moze jeszcze jest(jezdzil nim ksiadz a kupiony byl w moldawii,takze niby sprawa prosta ale ja odpuscilem ).Pozniej znalazlem ,,perelke,, octavke kombi 1.9tdi za 49000 z 30tys przebiegu z 2010 roku,ambition .Pojechalem specjalnie ponad 250km zeby ja sprawdzic,jest to gdzies na forum,a po wizycie w ASO(w Koninie,sprawdzali szkodnika ponad godzine i jak mi zaczeli wymieniac co jest nie tak to .... szkoda gadac.
odechcialo mi sie uzywanego auta.Nastepnego dnia napisalem do kolegi Danielcio i zamowilem nowy samochod.Bo nie ma jak nowy,sprawdzony,a to ze nie ma tyle bajerow co uzywka schodzi na drugi plan.Takze dobrze rozwaz ten zakup.
odechcialo mi sie uzywanego auta.Nastepnego dnia napisalem do kolegi Danielcio i zamowilem nowy samochod.Bo nie ma jak nowy,sprawdzony,a to ze nie ma tyle bajerow co uzywka schodzi na drugi plan.Takze dobrze rozwaz ten zakup.
Komentarz